ISPALA! Nemački mediji poslali Italijane kući pre meča, pa se sada crvene od srama (FOTO)

"Bild" i "Hamburger Morgenšport" objavili naslovnice sa posprdnim ilustracijama na račun italijanske reprezentacije, računajući da će Nemci sigurno pobediti u polufinalu

  • 0

Obično Nemci ne prave račun bez krčmara i ne prejudiciraju stvari. Kako u sportu, tako i u ostalim oblastima života. Ali, pred polufinale sa Italijom na EP su se toliko osilili da su "azure" već poslali kući i pre poečtka meča.

Neki od uglednih nemačkih medija pošteno su se obruakli kada su jutro uoči polufinalnog duela na svojim naslovnicama objavili provokativne slike.

Uveren da će Nemačka igrati finale prvenstva, "Bild" je na svoju naslovnicu stavio sliku aviona ilustrovan rasporedom sedenja italijanskih reprezentativaca u njemu. Naravno raspored je identičan formaciji u kojoj su očekivali da će "azuri" nastupiti protiv "pancera"

Svega nekoliko minuta posle poraza Nemačke 2:1, "Bild" je reagovao i uklonio sliku sa svog veb portala kada već nije mogao iz novina.

Sliča "gaf" je napravio i "Hamburger Morgenpost" koji je na svoju naslovnicu stavio picu, a na komadiće salame koji su bili na njoj montirao glave Bufona, Kasana, Prandelija itd. Na kraju su "azuri bili ti koji su "pojeli" rivala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA