TADIĆ VODI U RUSIJU: Niko nije uradio ono što je Dušan za poslednjih čak 14 golova reprezentacije! (VIDEO)

Maestro Tadić vodi na Mundijal!

  • 6

Srbija krči put do Rusije na pogon Dušana Tadića, čoveka koji je zaslužan za 13 od poslednjih 14 pogodaka reprezentacije, golovima ili asistencijama.

Sve je počelo golom protiv Izraela u maju prošle godine, nastavilo se asistencijom protiv Rusije, a onda su počele kvalifikacije protiv Irske  5. septembra.

Tada je asistirao Kostiću, pa dao gol, doneo je bodove protiv Moldavije i Austrije, zatresao je mrežu Velsa koji mu je pretvorio meč u pakao zbog preloma nosa.

I to je Tadić prevazišao, sve mu se vratilo sa golom i dve asistencije protiv Gruzije! Čak je i za sam penal zaslužan Tadić, jer je majstorskim pasom uposlio Filipa Kostića koji je iznudio kontakt.

Statistika je zastrašujuća, Tadić je prvi asistent kvalifikacija sa sedam pasova, Miralem Pjanić ga prati sa pet. Na listi evropskih kvalifikacija, Mitrović i Tadić imaju po četiri gola, pa je Dušan kao vezni igrač odmah iza Levandovskog (7), Ronalda (7), Lukakua (5)!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA