Lusio na pragu Juventusa!

Brazilski defanzivac raskinuo je ugovor sa Interom, a torinski klub munjevito je reagovao i ponudio mu saradnju na dve godine. U trci su još i Malaga i Fenerbahče

  • 0

Posle iskustva sa dovođnjem Andree Pirla, Juventus je na dobrom putu da dovede joše jednog velikog veterana koji je otpisan u svom klubu. "Stara dama" je na pragu dogovora sa Lusijom, dojučerašnjim defanzivcom Intera.

Lusio i Inter su sporazumno raskinuli ugovor koji trajao do 2014. godine i Brazilac je slobodan u izboru nove sredine. Juventus je munjevito reagovao i već stupio u pregovore. Torinski klub je Lusiju ponudio dvogodišnji ugovor, vredan 2,5 miliona evra po sezoni. Ipak, pored Juventusa još dva kluba žele iskusnog štopera. Malaga mu nudi tri miliona, a turski Fenerbahče 3,5 miliona evropskih novčanica po sezoni. Juventus ne želi da se utrkuje sa ovima ponudama, jer na svojoj strani ima rejting i veličinu kluba, pa se nadaju da će se Lusio voditi sportskim, a ne finansijskim motivima i da će odbiti bogatije ponude Malage i Fenerbahčea.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA