Ostrvo u šoku zbog manijaka iz Velsa: Runi isprozivao Tadićevog dželata! (VIDEO)

Tejlor treći put napravio sumanut potez

  • 2

Velšanin Nil Tejlor trenutno je najomraženiji fudbaler na Ostrvu, posle brutalnog preloma noge Simusa Kolmena koji nije bio svestan sa kim ulazi u duel.

Svi su se na ostrvu setili da je ovo čak treći manijakalni start Tejlora, koji je u samo nekoliko meseci slomio nos Dušanu Tadića, karate udarcem kramponima u lice udario Vokera iz Totenhema, do ovog vrhunca u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo.

U neverici su bili igrači Irske dok su pokušavali da ohrabre nesrećnog Kolmena, kog najbolje razume Dušan Tadić. Lideru Orlova i najboljem igraču kvalifikacija, Tejlor je slomio nos, a Voker je imao sreće što je izbegao ovu sudbinu nekako.

I sam Tejlor je bio zgrožen u ovim situacijama onim što je uradio, ali je neverovatno da i posle toga nije bar malo opreznije igrao jer njegova srčanost mnoge može koštati karijere.

Selektor Velsa Kris Kolmen sažaljevao je Tejlora.

- Kada sam ušao u svlačionicu, nije mogao da prozbori ni reč. Sedeo je na podu, sakrio je lice, ali nije važno koliko se on loše oseća, još gore je Simusu. Molim se za njega. Moram da odbranim i Nila kao osobu, on je dobar čovek, džentlmen, nije on ovakav tip igrača kakav izgleda - rekao je Kolmen, a oglasio se i kapiten Engleske Vejn Runi.

- Nadam se da će Simus Kolmen biti bolje uskoro. Ovo je užasan start - poručio je Runi preko Tvitera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    26. mart 2017 | 13:43

    Tejlor ,glumac.nije mu zao ,psihijatri placu za njim.

  • ORTODOX RS

    26. mart 2017 | 16:37

    Bas cudno da takvi grubijani zive u toj miroljubivoj i lepoj Britaniji.Da je tako nesto ucinio Srbin dozivotno bi ga diskvalifikovali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA