Oglasio se Zvezdan Terzić povodom napada na ruske navijače

"Moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta jer je Beograd oduvek bio prepoznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste", kaže direktor crveno-belih

  • 11

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u ime kluba izrazio je žaljenje i ogorčenost zbog napada na navijače Spartaka iz Moskve u Beogradu posle prijateljske utakmice dva tima.

-  FK Crvena Zvezda izražava žaljenje i ogorčenost zbog incidenta koji se sinoć desio na ulicama Beograda kada su povređena dvojica navijača našeg bratskog kluba Spartak iz Moskve. U stalnom smo kontaktu sa lekarskim timom Urgentnog centra i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na vrhunskom tretmanu naših prijatelja iz Rusije - rekao je Terzić.

>>> OVO SU IZBODENI RUSKI NAVIJAČI: Potresne fotografije iz Urgentnog centra (FOTO)

Kako je naveo, Zvezda ujedno zeli da obavesti javnost da je jedan od momaka imao ozbiljnu povredu slezine, ali da je posle teške operacije njegovo stanje stabilno i nalazi se van zivotne opasnosti, a da je drugi naš prijatelj prošao sa lakšim povredama i sutra će biti pušten na kućno lečenje.

>>> Ruski mediji optužili Grobare da su izboli trojicu navijača Spartaka iz Moskve, MUP tvrdi drugačije

- Ovom prilikom moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta jer je Beograd oduvek bio prepoznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste, posebno za goste iz bratske nam Rusije. Nadamo se da je ovaj napad izolovan slučaj grupice izopačenih umova i da se tako nešto na ulicama Beograda neće više dešavati - poručio je Terzić.

Zvezda je juče savladala Spartak 2:1 u prijateljskom meču.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Herkules

    26. mart 2017 | 21:02

    Sramota, treba da se stide zbog divljastva! Tako divljati na prijateljskoj utakmici je velika sramota za nas narod.

  • Oooo...

    26. mart 2017 | 20:31

    Vrati se doktore na poternicu!

  • E

    26. mart 2017 | 18:58

    Beograd miran grad?! O cemu pricas covece?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA