≫ 

Budućnost uručila otkaz Vilijamsu pred Zvezdu!

"Pokazao je nepoštovanje prema klubu, prema dresu koji nosi, saigračima, trenerima, kako na parketu, tako i na treninzima", otkrio je Zuros razloge rastanka sa Amerikancem

  • 14

Plejmejker podgoričke Budućnosti Markus Vilijams nije više član tog kluba, saopštio je na konferenciji za medije trener crnogorskog prvaka Ilijas Zuros.

Amerikanac, koji je na početku sezonu pojačao Budućnost, razilazi se sa klubom samo dva dana pre druge utakmice polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde protiv koje je u prvom meču imao skromna četiri poena i samo dve asistencije.

- Markus Vilijams nije više u našem timu. To je odluka koju smo doneli zajedno (stručni štab i čelnici kluba, prim. aut) - rekao je trener Podgoričana Zuros, prenose Vijesti.

Potom je objasnio i zbog čega u klubu više ne računaju na problematičnog Amerikanca.

- Pokazao je nepoštovanje prema klubu, prema dresu koji nosi, saigračima, trenerima, kako na parketu, tako i na treninzima.

Time je grčki stručnjak i zatvorio priču o Amerikancu, koji je tokom regularnog dela sezone igrao od sjaja do očaja i natrag, postižući prosečno 10,3 poena uz 6,1 asistenciju i 2,4 skoka po meču.

Navodno, za Vilijamsa se već interesuje Mornar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza

    26. mart 2017 | 20:16

    Opet mu nasli marihuanu :-)

  • s?aca 139

    26. mart 2017 | 19:23

    Opet se naduvao ,teraj to u železnik!!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. mart 2017 | 20:10

    Кад би ви победили посрнуле да вам није био Маркус? Али она тројка + 1 је нешто што ћете тешко видети у скорије време. Маркус доминатор над посрнулом 32 загорском.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA