Jovanović: Teško mi je pao rastanak sa "crno-belima"

Doskorašnji trener Partizana priznao je da mu je Partizan "druga kuća" i da u Ukrajinu nosi mnogo lepih uspomena

  • 0

Naslednik, ali i "prethodnik" Duška Vujoševića na klupi jedinih srpskih košarkaških šampiona, košarkaša Partizana, Vlada Jovanović rekao je da mu je rastanak sa "crno-belima" teško pao.

- Teško mi je bilo, i to ne krijem. Rastanak mi je teško pao. Negde provedeš 16 godina i kako da se osećaš drugačije. To je moja kuća - rekao je za "Sport" Jovanović, i dodao:

- Od 23. godine sam u Humskoj, prošao sam sve faze života, to se nikada ne zaboravlja. Mnogo lepih uspomena nosim iz Partizana.

Vlade nije dugo čekao na "birou", već je posao pronašao u Ukrajini, u Donjecku, gde mu je u amanet titulu ostavio Saša Obradović.

- Upoznao sam se sa nekim osnovnim stvarima o klubu još pre nego što sam otišao na sastanak sa predsednikom. Radi se o relativno mladom klubu, koji su za kratko vreme čelnici napravili respektabilnim. Osvojili su prošle sezone, pod dirigentskom palicom Obradovića, nacionalno prvenstvo, igrali Evropu, i to ne sporednu ulogu. Uslovi su odlični, mnogo se ulaže u ekipu.  O ambicijama ćemo kada vidimo kakav ćemo tim selektirati - dodao je Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA