≫ 

Najsramniji crveni karton u istoriji fudbala: Sudija folirant šokirao legendarog brazilskog napadača (VIDEO)

Luis Fabijano nije mogao da veruje kako je arbitar odglumio udarac

  • 9

Fudbaleri foliranti česta su pojava u fudbalu i niko ih ne voli, ali do sada još nismo videli sudiju kako simulira. Takav jedan ipak postoji i to u Brazilu, najfudbalskijoj zemlji sveta. Nekadašnji reprezentativac i legendarni brazilski napadač Luis Fabijano bio je u šoku kada je video kako pred njegovim očima sudija folira da ga je ovaj udario, da bi mu potom dodelio crveni karton.

>>> Kako ga nije bilo sramota da ovo svira?! Ovaj korumpirani sudija više fudbalu prići neće, srećom (VIDEO)

Legendarni 36-godišnji napadač je u duelu Vaska i Flamenga burno reagovao prilikom jedne odluke i uneo se sudiji u facu kada mu je ovaj dodelio žuti karton. Onda je arbitar pokazao svoje glumačke sposobnosti za koje bi verovatno dobio oskara, da se ova nagrada dodeljuje za glumu u fudbalu.

Zateturao se unazad kao da ga je grom pogodio, a potom zbunjenom Luis Fabijanu, koji je samo u neverici raširio ruke, dodelio crveni karton i isključio ga.

Arbitar je ubrzo nakon ovog incidenta doneo još neke kontroverzne odluke. Dosudio je nepostojeći penal za Vasko, iako je lopta udarila fudbalera Flamenga u grudi, što se jasno videlo. Takođe je i poništio Flamengu i čist gol prethodno zbog navodnog ofsajda.

Na kraju je meč završen rezultatom 2:2, a pitanje je da li će ovaj sudija više dobiti priliku ikada da sudi nakon ovoliko pogrešnih odluka i sramnog simuliranja prilikom isključenja Luis Fabijana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA