Huligan napao fudbalera na terenu, TV kamere nisu smele da snimaju: Prekinut meč Senegal - Obala Slonovače (VIDEO) (FOTO)

Meč koji su afričke reprezentacije igrale u Parizu prekinut u 88. minutu, a fudbaleri, stručni štab i sudije su trkom pobegli u tunel posle upada huligana na teren

  • 4
Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Uznemirujuće scene viđene su na prijateljskoj utakmici između reprezentacija Senegala i Obale Slonovače koja je odigrana u predgrađu Pariza, ali i koja nije završena.

Razlog je upad navijača na teren u 88. minutu u trenutku kada je rezultat bio 1:1, posle golova Manea za Senegal u 68. minutu i Gohija za ''Slonove'' dva minuta kasnije.

Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Manja grupa navijača koja je je upala na stadion tako što je preskočila ogradu i došla na tribine, uspela je da siđe do terena, a zatim i da uleti na travnjak. Jedan od njih se zaleteo na fudbalera Senegala, Lamina Gasamu i ragbi zahvatom ga oborio na zemlju.

Bio je to znak fudbalerima, stručnom štabu i sudijama da brže bolje pobegnu u svlačionicu, pa je tako meč prekinut dva minuta ranije.

TV kamere nisu smele da snimaju scenu i odmah nakon upada navijača kamerman je okrenuo kadar na tribine ka navijačima Obale Slonovače.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    28. mart 2017 | 00:44

    Srednji vek.Odatle potice gospoda.. Dobro d0sli!!U EU

  • Huligan

    28. mart 2017 | 10:43

    U roze pantalonama.

  • Besha

    28. mart 2017 | 08:36

    Evropa je od njih napravila to sto jesu gurajuci ih non stop na marginu drustva puni predrasuda..nakon sto su ih porobljavali i ekspoloatisali stotinama godina..svi iz bivsih kolonija treba da dodju u francusku belgiju englesku itd..i da im zagorcavaju zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA