Bivši košarkaški reprezentativac, osvajač zlata u Indijanopolisu, odvikava ljude od droge i alkohola!

Nekadašnji centar Partizana pronašao sebe u novoj životnoj misiji

  • 0
Printksrin: Youtube/bigwarisland Printksrin: Youtube/bigwarisland

Bivši srpski reprezentativac Dejan Koturović, koji je osvjao zlatne medalje na Evropsko prvenstvu 1995, i na svetskom 2002. pronašao je sebe u neobičnom zanimanju za lekovite biljke.

>>> Hiljade građana pozdravilo Bogove košarke ispred Skupštine! (FOTO)

Poslednjih meseci boravio je u Južnoj Americi gde se upoznao sa raznim lekoviim biljem i sada u Srbiji pomaže ljudima da se izleće od zavisnosti od droge i alkohola. Inače, pre tri godine Koturović je bio uhapšen u Makedoniji jer je vozio džip za koji se ispostavilo da je ukraden.

>>> OD 1995. DO 2014: Ovo su svi dočeci srpskih košarkaša! (VIDEO)

Sport mi je usadio profiesionalnu deformaciju da ako posao nije fizički, ne osećam da nešto radim. Zato iz hobija vodim jake seanse tokom kojih se ljudi u procesu dubokog unutrašnjeg iskustva i čišćenja oslobađaju nagomilane emocije straha i njegovih nuspojava - kaže Koturović za "Informer"

- Oslobađam od poroka kao što su alkohol i najjače droge, ali i neki farmaceutski lekovi i to u vrlo kratkom periodu od nekoliko dana.

Koturović kaže da je boravio u Južnoj Americi gde se upoznao sa raznim metodama .

- Proveo sam neko vreme sa šamanima u Amazoniji, Peruu i karipskom delu Kolumbije. Interesuje me plemenito bilje. Izučavao sam i naše, a za delovanje i upotrebu jedne vizionarske biljke iz drevne afričke kulture sam se ranije specijalno obučavao.

Printskrin: Youtube/bigwarisland Printskrin: Youtube/bigwarisland

- Zanima me i južnoameričko bilje. Mislim da su mi ajahunska kao i mnoge druge  biljke koje sam probao u Južnpj Americi pomogle da se oslobodim starih principa. Otvorio sma srce više za ljubav i osećam život na ispravniji način - rekao je Koturović.

On je na kraju dodao da se sprema za neobično putovanje u Meksiko.

- Voleo bih da na leto prođem pustinjom Meksika sa taomšnjim isceliteljima  huičolesima i da umesto hrane konzumiram pejotl kaktuse i tako obogatim svoj duh, iskustvo i konekciju sa prirodom - rekao je Koturović.

(Telegraf.es/Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA