Trinkijeri želi da pomogne Zvezdi: Učinićemo sve da pobedimo Darušafaku!

Trener Bamberga ističe da će se njegov tim boriti za svaku loptu u duelu protiv turskog tima

  • 7

Trener košarkaša Bamberga Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa uraditi sve da pobedi Darušafaku, čime bi pomogla Crvenoj zvezdi na putu ka četvrtfinalu Evrolige.

>>> Sprema se neviđena atmosfera za Uniks: Delije preduzele vanrednu meru zbog zvižduka simpatizera Olimpijakosu (VIDEO)

- Darušafaki je potrebna pobeda da bi ostala u trci za plej-of, biće veoma teško. Predvodi ih Blat, dobar trener, i kvalitetni igrači poput Vonamejkera, Klajburna i Vilbekina. Ističu se u skoku, posebno u ofanzivnom, moraćemo da se borimo za svaku loptu - rekao je Trinkijeri u najavi utakmice.

>>> Trinkijeri upro prstom u novinara posle pitanja o Zvezdi i na srpskom mu poručio ''ti mora da si za Partizan'' (VIDEO)

Najbolji košarkaš Bamberga Nikolo Meli istakao je da maksimalno ozbiljno dočekuje turski tim.

- Biće veoma teško, oni jure mesto u četvrtfinalu. Želimo da odigramo na pravi način, budemo ozbiljni i u stilu završimo Evroligu na domaćem terenu - rekao je Meli.

Crveno-beli bi u slučaju pobede Bamberga u sutrašnjem meču u Nemačkoj dan kasnije protiv UNIKS-a imali priliku da kolo pre kraja obezbede mesto među osam najboljih u Evropi.

U slučaju da Zvezda i Darušafaka slave, odluka će pasti u direktnom sudaru dva tima u Istanbulu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    29. mart 2017 | 14:21

    Tako je Trinkijeri , SRBINE

  • Braca

    29. mart 2017 | 18:28

    Ko su nama braca, cija smo mi braca, kada jedni drugima nismo braca. Previse podela i mrznje, to nema veze sa sportom i klubovima. Navijam za Zvezdu, ali kad god je Partizan igrao kvalifikacije za ligu sampiona bio sam na JNA, navijao za nase protiv tamo nekih engleza, turaka itd. Gde ste braco SRBI, najbolje se spakujte za Tursku, da navijate da NAS klub ispadne, a da TURCI odu dalje. Svaka cast

  • Ocekivano

    29. mart 2017 | 15:46

    Lagana pobeda Darusafake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA