Bufon: Kapa dole za ovakvu superiornost

- Što pre prihvatite ovakvu silu i neranjivost, lakše ćete prihvatiti poraz - izjavio je kapiten Italije posle poraza od Španije u finalu EURA

  • 0

Posle poraza u finalu EURA, kapiten Italije Đanluiđi Bufon nije bio ljut na saigrače kao posle utakmice sa Nemačkom. Popularni Điđi imao je samo reči hvale za novog-starog šampiona Evrope, rekavši da mu poraz lakše pada jer je Španija bila apsolutno superiorna ekipa.

- Utakmica protiv Nemaca kao da je bila finale, ali večeras nismo mogli ništa da uradimo - rekao je kapiten Italije TV stanici Rai Sport.

- Bili su isuviše superiorni, tako da je žal za pobedom možda malo manja. Što pre prihvatite ovakvu silu i neranjivost, lakše ćete prihvatiti poraz - izjavio je Bufon.

Golman Italije zadovoljan je turnirom.

- Odigrali smo sjajan turnir, ovo je bilo odlično iskustvo. Večeras smo igrali protiv ekipe od neprocenjive vrednosti. Zahvaljujemo se navijačima od sveg srca, jer nas nikad nisu napustili i mi smo ponosni što delimo lepe emocije. Vremenom ćete naleteti ko je jači i zato im treba čestitati.

- Reprezentacija pripada svima i jedino ona donosi radost u kuće navijača - završio je kapiten fudbalera Italije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA