Gola fotka sa peharom uzdrmala hokej: U Zvezdi reagovali na skandal koji je napravio njen pozajmljeni igrač!

Konfuzno saopštenje Zvezde posle skandala

  • 8

Hokejaški klub Crvena zvezda saopštio je da će u najkraćem mogućem roku doneti odluku zbog skandaloznog ponašanja igrača Dominika Crnogorca i javno upitao kako je moguće da neprimerena fotografija na Instagramu bude važnija od osvajanja šampionske titule.

Crnogorac, koji je rođen u Kanadi i član je šampiona Beograda kao pozajmljeni igrač Zvezde i reprezentativac Srbije, podigao je veliku prašinu posto se posle osvajanja titule, uprkos tome sto nije igrao u finalu, bez odeće slikao sa šampionskim peharom i objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

- Podsetili bismo da je barem 30 sportista/hokejaša odigralo finalnu plej-of seriju nacionalnog šampionata, ali da su oni, bas kao i 11 najboljih srpskih igrača koji nisu imali pravo nastupa u finalu ostali u senci jedne zalutale i bludne fotografije. Nažalost, o njima nigde nema ni reči, kao ni o 200 maloletnih članova svih kategorija naseg kluba, a sigurno su zaslužili, uprkos tome, što je hokej na ledu nedovoljno popularan sport u Srbiji - istice se u saopštenju Crvene zvezde koje je potpisao predsednik kluba Goran Ðaković.

Beograd je u finalnoj seriji plej-ofa bio bolji od Crvene zvezde 2:0.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kovač

    29. mart 2017 | 20:20

    Ljakse prvog reda!

  • eunuh

    29. mart 2017 | 21:09

    Sta je tu strasno?Zar se nisu i do sada sportisti slikali nagi,a kolektivno i za novogodisnje kalendare.Ako svakodnevno u novinama vidamo gole zene,zasto ne bi i muskarce pogotovo ako zadovoljavaju estetiku.

  • Msm....

    29. mart 2017 | 20:18

    A hokejaski klub zvezda postoji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA