≫ 

Ludogorec otvorio "bugarski Zemunelo" vredan 7.5 miliona evra

Klub iz Razgrada nastavlja sa ekspanzijom

  • 1

Petostruki uzastopni šampion Bugarske Ludogorec iz sezone u sezonu podiže lestvicu kada je reč o rezultatima, organizaciji i infrastrukturi kluba. 

Klub iz Razgrada, koji je i navijačima Zvezde i Partizana ostao u lošem sećanju, uskoro će zvanično otvoriti jedan od najmodernijih trening centara na Balkanu - Fudbalsku akademiju "Ludogorec", u koju su ekskluzivno zavirili novinari portala Sportal.bg.

U trening bazu, koju možemo uporediti sa onom koju ima Partizan, ali je još bolja i modernija, uloženo je 7,5 miliona evra.

U toku su završni radovi pred zvanično otvaranje koje je zakazano za šesti april.

Fudbalska akademija "Ludogorec" sadrži četiri terena od kojih je jedan natkriven, takođe, tu je i poligon samo za golmane, teniski teren, nova zgrada, akademija za trenere i svi ostali propratni sadržaji za "proizvodnju" fudbalera.

I iz ovoga je jasno da agilni gazda kluba Kiril Domušijev želi da sa svojim "čedom" napravi još jedan iskorak u Evropi i "zacementira" dominaciju u domaćim okvirima.

OVDE možete pogledati fotografije nove Ludogorecove fudbalske akademije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миливоје врати се

    29. mart 2017 | 22:19

    А нама се смејали кад су нас избацили....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA