NBA košarkaš odjavio Hrvate za Evrobasket

Bek Orlanda na leto želi da radi sa klubom

  • 2

Hrvatska košarkaška reprezentacija je uhvatila dobar zalet ka nečemu što bi moglo da doživi vrhunac na Evropskom prvenstvu, ali nenadano se pojavio problem za "kockaste".   

Igrač koji je projektovan da bude jedan od vođa tima u narednim godinama neće se odazvati na pripreme nacionalnog tima za Evrobasket.

U pitanju je košarkaš Orlanda Mario Hezonja.

Posle tri leta tokom kojih je bio redovan u nacionalnom timu, Hezonja je sada rešio da preskoči reprezentativni poziv, jer želi da se posveti pripremama za narednu sezonu u Orlandu.

Na pitanje da li će igrati za Hrvatsku na Evrobasketu koji će se održati u četiri države, Hezonja je rekao:

- Mislim da neću. Imaću dugo leto sa Orlandom: treninge i ostalo. Ne želim o tome da pričam sada, ali mislim da neću igrati za reprezentaciju - rekao je Hezonja, prenosi portal Trendbasket.

Hrvatski košarkaš ove sezone ne igra prema očekivanjima u dresu tima sa Floride pa je to glavni razlog zbog kojeg želi da poradi na sebi tokom leta i zaobiđe nacionalni tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. mart 2017 | 17:59

    Precenjen igrac!

  • ☆☆☆

    31. mart 2017 | 00:04

    A šta ima uzalud da igra...Zna se ko će biti u vrhu i ko će se boriti za titulu Srbija,Španija,Francuska,Litvanina i Grčka.Svi ostali su nebitni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA