Trinkijeri u neverici posle Darušafake: Sve je rekao o sudijskoj pomoći Turcima, a da arbitre nije ni spomenuo! (VIDEO)

Nije mogao da veruje italijanski stručnjak

  • 11

Trener košarkaša Bamberga Andrea Trinkijeri uz dozu gorčine prokomentarisao je poraz od Darušafake u pretposlednjem kolu Evrolige.

Pobeda je Darušafaki bila neophodna kako bi izbegla eventualnu eliminaciju ako Crvena zvezda pobedi Uniks, a sudije su pomogle turskoj ekipi, naročito u produžetku. To je video i Andrea Trinkijeri, koji je indirektno, ali vrlo jasno rekao sve o arbitraži u Evroligi.

- Malo je dosadno komentarisati ovakve mečeve. Šta da kažem? Ništa! Svako ko zna malo o košarci je video šta se dogodilo, ovde, u Evropi, svuda. Tako je kako je - rekao je snuždeni Trinkijeri.

- Čestitam Darušafaki, borili smo se i imali šansu za pobedu, imali smo sjajne poteze i greške. Postoje ipak stvari koje je nemoguće prevazići, ponosan sam jer su svi dali maksimum iako je samo 11 igrača bilo u rotaciji.

Trinkijerijevu konferenciju možete pogledati od 4.47.

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СЕВЕРАЦ®

    31. mart 2017 | 10:18

    Dali ste sve od sebe videlo se na terenu. Hvala Trinkijeri !!! A turci plaćaju i šakom i kapom. Sramota je. Imaju preskupe amere na tonu. Ceo tim im crn, sve turčin do turčina, ali se nećemo predavati. Zvezda sa ovakvim novčanim fondom i 7,8 igrača u rotaciji je napravila čudo. Sad čekam glodare da kažu kako smo plaćali sudije u pobedama protiv velikana evropske košarke

  • Meda

    31. mart 2017 | 12:34

    Sta reci kada nas izbacise braća iz Grcke,hvala im i onim budalama sto ih vole vise nego Zvezdu,žalosna braca

  • KK Idea Zagreb Zeleznik Nemanjina

    31. mart 2017 | 10:22

    Tako smo I mi bili pokradeni u Parizu na F4 2010 godine,na mecu sa olimpijakosom,komsinici je bilo drago zbog toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA