Ljajić na leto prelazi u Milan?

Povremeni reprezentativac Srbije je već bio na pragu Milana kada je nastupao za Fijorentinu, ali je tada izabrao da ode u Romu

  • 8

Potencijalni srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić mogao bi na leto da se vrati u Milano, ali ne u Inter, nego u Milan, prenosi Tutosport.

>>> Italijani su ''poludeli'' zbog ovog videa Ljajićeve devojke (VIDEO)

Kako se navodi, Ljajić je zbog loših odnosa sa Sinišom MIhajlovićem na izlaznim vratima Torina, a trener Milana Vinćenco Montela rado bi ga video na San Siru.

Milan gotovo izvesno neće uspeti da zadrži Ðerarda Delofeua, koji je blizu povratka u Barselonu, a Montela kao zamenu želi Ljajića sa kojim je sarađivao u Fiorentini i pod čijim vođstvom je jedini put u karijeri imao dvocifren učinak po broju golova u sezoni (11).

Zanimljivo, upravo na kraju te sezone Ljajić je bio blizu prelaska u Milan, ali je izabrao Romu, kasnije je bio na pozajmici u Interu, a od prosleg leta je igrač Torina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vronski

    31. mart 2017 | 12:52

    Навијам цео живот поредмога клуба и брће ( Олип.и Спартака) за Варсу, Милан, Бајерн и Ливерпул. Одкад дође РаКитић дигох руке од Варсе исто као у оном периоду страшног Ћирића. Сад дође овај у Милан. Је.ем те фудбалу. Немам за кога навијати. Зна мали да игра фудбала али просек. Живи просек. Али знам из поузданих извора да мрзи србе и зашто би ја њега волео.

  • Imenjak

    31. mart 2017 | 14:35

    Puko i Milan

  • Misko

    20. april 2017 | 13:25

    Koga je ona bre raspametila pa ljudi stvarno... ima bre cura milion puta zgodnijih koje su kulturne i vaspitane a njihovo tijelo nema cijenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA