Zvezda apsolutni favorit protiv Uniksa, a evo i zašto!

Kvota na pobedu crveno-belih je svega 1,35 što ih svrstava u favorita na ovom meču

  • 17

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ruski Uniks u 29. kolu Evrolige (19.00 Sport Klub), a ovaj meč nema toliki rezultatski značaj već više psihološki.

Naime, Zvezda uprkos tome da pobedi večeras, svakako mora da pobedi darušafaku u Istanbulu sledeće nedelje, tako da ovaj duel ima mnogo veći psihološki znača za igrače, jer bi im trijumf podigao samopouzdanje posle tri vezana poraza.

Zanimljivo je da je prema kladionici Meridian Zvezda apsolutni favorit na meču a kvota na pobedu je 1.35, dok je kvota za pobedu Uniksa 3.10.

Osim toga u kladinonici Meridian možete da igrate i na ishod prve, druge, treće i četvrte četvrtine, kao i na broj poena. Takođe ako se kladite na produžetke možete fino da zaradite jer je kvota 12.

Pogledajte još šta sve možete da odigrate na ovom meču na sajtu Meridiana

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    31. mart 2017 | 12:41

    Sasvim nebitno doveli su sebe da sve resavaju u istanbulu tako da se veceras i netreba trositi

  • Petar

    31. mart 2017 | 15:37

    Neka navijaju kumovi, navijaci Olimpijakosa. Mi smo tu da Zvezdu volimo uvek i najvise, bila ABA liga ili neka druga manje i vise bitna liga.Kada ta smeca odu u Atinu da navijaju za svoj klub, nas sever ce biti lepsi i puniji. Napred ZVEZDO, zgazi ih sve!

  • Nemanja

    31. mart 2017 | 14:35

    Jeste sve to bitno na psiholoskom planu,ali cuvajte se vi i oporavljate Jovica za odlucujucu utakmicu sledeceg petka protiv Darusafake,to nam je mnogo bitnije nego Uniks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA