GLE, GLE! "Fini" Kasiljas provocirao i rugao se Baloteliju! (VIDEO)

Mnogi bi očekivali obrnutu situaciju, ali desilo se i to da mirni i staloženi golman Španaca ničim izazvan pokušava da "poremeti" iznenađujuće mirnog Italijana

  • 0

Šta se sve moglo videti na minulom evropskom šampionatu, mnoge ljubitelje fudbala je ostavilo iznenađenim. Italija je igrala ofanzivno, Španci su osim u finalu igrali dosadan fudbal, "ludi" Mario Baloteli je bio momak za primer, u taboru Francuske je vladao "građanski rat", Irci su imali najgoru reprezentaciju i najbolje navijače... Sve čudo do čuda. Ali, ono što se desilo u finalu, zaista zaslužuje posebnu pažnju.

Poslovično mirni i staloženi Iker Kasiljas je odstupio od svom imidža i ničim izazvan provocirao kontroverznog Marija Balotelija. U jednom monetu Baloteli je šutirao sa tridesetak metara i lopta je otišla preko prečke. Kasiljas je sa gola gestikulirao prema Baloteliju i ironično mu pokazao gde se nalazi gol. Italijan je shvatio poruku i pripretio je golmanu Španije. Da su bili bliže jedan drugom, možda bi došlo i do incidenta, poznajući Balotelijevu narav...

Da je situacija bila obrnuta, niko se ne bi čudio, ali da "fini" Kasiljas, koji uvek sprečava konflikte na terenu, prvi provocira neverovatno mirnog Balotelija... E, to niko nije oečkivao.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA