Nesta definitivno prešao u Montreal

Ekipa iz Kanade je prošlog meseca već angažovala jednog bivšeg reprezentativca Azura, Marka di Vaja, a od ranije su tamo i Mateo Ferari i Bernardo Koradi

  • 0

Doskorašnji defanzivac Milana Alesandro Nesta karijeru će nastaviti u ekipi Montreal Impaka. Govorilo se o prelascima u SAD i Toronto, i da ga Andrea Pirlo zove da mu se pridruži u Juventusu, ali je bivši italijanski reprezentativac presekao i postigao dogovor o transferu u Montreal. Tako je Milan ostao bez još jednog veterana u svojim redovima, pošto je Klarens Sedorf potpisao za brazilski Botafogo.

Kako navode italijanski mediji, Nesta je u nedelju sa predstavnicima Montreala postigao dogovor o saradnji i uskoro će potpisati jednogodišnji ugovor.

Ekipa iz Kanade je prošlog meseca već angažovala jednog bivšeg reprezentativca Azura, Marka di Vaja. Nesta i Di Vajo se dobro poznaju još iz mlađih kategorija Lacija, gde su obojica počela da treniraju fudbal.

Nesta je za Milan u prethodnih 10 godina odigrao 326 utakmica i postigao deset golova. U dresu selekcije Italije ovaj fudbaler zabeležio je 78 nastupa.

Iskusnom, 36-godišnjem štoperu ugovor sa Milanom istekao je na kraju sezone, a imao je još ponude i Juventusa i Njujork Red Bula.

Od ranije u klubu iz Montreala igraju i defanzivac Mateo Ferari i napadač Bernardo Koradi. Ekipa Montreala takmiči se u američkoj MLS ligi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA