Ućutite j**eno više?! Kirjos grmeo na publiku tokom triler meča i poraza od Federera! (VIDEO)

Temperamentni Australijanac nije mogao da veruje šta su mu priredili navijači

  • 8

Fantastičan meč odigrali su neuništivi Švajcarac Rodžer Federer i Australijanac Nik Kirjos u polufinalu Majamija.

Na kraju, posle čak tri taj-brejka i neverovatne borbe, najtrofejniji igrač u istoriji tenisa odneo je pobedu i izborio još jedan "klasik" za trofej sa Rafaelom Nadalom koji je bio bolji od Italijana Fabija Fonjinija.

>>> ZATO JE NAMUČIO FEDERERA: Kamera snimila Berdiha da nosi deo Novakove opreme! (FOTO)

Publika u Majamiju, koja je mahom bila naklonjena Federeru, dovodila je do ludila ekscentričnog Australijanca koji nije mogao da izdrži buku u trenucima najveće neizvesnosti tokom trećeg seta, pa je u jednom trenutku zaurlao ka tribinama:

- Ućutite j**eno više! Šta  j**eno radite?! - van sebe je bio Kirjos, i s pravom donekle, jer je su toku poena koji je pripao njegovom protivniku, mogli da se čuju sporadični uzvici.

Taj trenutak dogodio se u samoj yavr[nici seta odluke pri vođstvu Kirjosa 5:4 u taj-brejku i može biti da je bio i ključni za epilog meča pošto je Federer nakon tog poena vezao još dva i dobio meč, na oduševljenje navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    1. april 2017 | 10:32

    cestitke Federeru,a ovaj je bas neki teski kompleksas ,kada igras sa svajcarcem moras se naviknut na to da je miljenik publike a kako I nebi pored ovoliko godina dobre igre ,a ti sinak trebas se jos puno znojit da bi dostigao barem pola popularnosti koju ima Federer

  • Goran

    1. april 2017 | 09:30

    U pravu je covek

  • NS

    1. april 2017 | 10:41

    Ono, kad bi bilo super da obojica izgube!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA