Zaludela je Srbiju kada je Javor gledao snimak, a pogledajte kako je sada lepa Jovana reagovala na grmljavinu Delija (VIDEO)

Potpuno neočekivano ukrala je slavu na utakmici Zvezda - Olimpijakos, a na svom radnom mestu je bila i na Uniksu

  • 8
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na utakmici Zvezda - Olimpijakos u prvi plan je sasvim neočekivano došla devojka za službenim stolom, kod koje arbitri gledaju ponovljene snimke. Potpuno neplanirano, lepa crvenokosa devojka, koja radi u Areni za zapisničkim stolom, postala je hit na društvenim mrežama nakon odluke u poslednjem minutu da se gleda snimak.

>>> Delije godinama nisu pevale ovu pesmu, a kada je vođa pokrenuo baš nju, nastao je opšti delirijum u Areni (VIDEO)

>>> Katarina Srećković morala da viče u mikrofon, jer su Delije zagrmele nikad jače čim se pojavila na terenu (VIDEO)

>>> Delije oduševile najboljeg strelca Evrolige: Lengford se jedini okrenuo i gledao grmljavinu na tribinama! (VIDEO)

Javor je nekoliko minuta stajao iza njenih leđa, gledao snimak, zatim je prišao i njegov kolega iz Španije, a navijači su komentarisali da su se toliko dugo zadržali za zapisničkim stolom baš zbog lepe devojke koja radi na tom mestu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I na utakmici protiv Uniksa ona je bila tu. Zove se Jovana, i pokušali smo da dobijemo njenu izjavu, ali je istakla da joj je zabranjeno da daje izjave kao zvanično lice Evrolige.

U nekoliko navrata zabeležene su i njene reakcije tokom meča protiv Uniksa, a iako se trudi da sakrije emocije, moglo se videti da je posle jednog bitnog koša Zvezde klimala glavom, kao i da se u jednom trenutku okretala ka navijačima Zvezde kada je njihova pesma zagrmela iza njenih leđa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA