≫ 

Do sada neviđeno u tenisu: Ovo su revolucionarna mesta sa kojih će navijači gledati mečeve

Dva sedišta koja će biti prikačena za stolicu glavnog sudije imaće i jednu važnu namenu: štitiće sakupljače loptica od sunca

  • 1

Naredni Australijen Open će, po svemu sudeći, biti drugačiji od svih dosadašnjih. Inovativniji. Makar za publiku i njen ugođaj. Da budemo precizniji, samo za one sa njdubljim džepovima.

O čemu se radi...

Naime, organizatori "Ozi Opena" predstavili su idejno rešenje kako da bukvalno omoguće gledaocima, ne svim, već samo pojedinim, da budu priljubljeni uz teren za vreme mečeva i sa razdaljine od metar-dva posmatraju igru.

Prema njihovoj zamisli, koja je zaista revolucionarna, dva sedišta bi trebalo da budu "prikačena" za stolicu na kojoj sedi glavni sudija meča!

Ova "premijum" sedišta biće postavljena na glavnom stadionu "Rod Lejver Areni" i svi zainteresovani moći će da se prijave i rezervišu svoje mesto i tako na neki način uđu u istoriju kao prvi koji su sa te pozicije pratili mečeve nekog Grend Slema i uopšte nekog teniskog duela.

Ova sedišta imaće još jednu važnu namenu: biće zaštita od sunca za sakupljače loptica koji će makar u trenucima dok se loptica prebacuje preko mreže moći da računaju na hladovinu na neprijatnih tridesetak stepeni.

- Oduvek smo bili ponosni u probijanju granica i ostvarivanju modernih inicijativa, a zahvaljujući "premijum sedištima" pored glavnog sudije, naši navijači biće još bliže svojim herojima neko ikada ranije - ponosno je saopštio dizajner ovog neobičnog "teniskog" nameštaja, Herold Hišer.

- Ovo je neverovatno uzbudljiv koncept koji će podići doživljaj navijača na viši nivo, i zbog toga smo ponosni što smo lideri u inovacijama.

Na sajtu "tennis.com.au" saopštili su da će cena i način rezervacije "premijum sedišta" biti određeno u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA