Spektakl o kojem bruji Amerika: Izgubile posle 111 pobeda košem u poslednjoj sekundi produžetka! (VIDEO)

Holivudski završetak utakmice polufinala NCAA plej-ofa

  • 1

Najduža serija pobeda ikad zabeležena u NCAA (Američka univerzitetska liga) konkurenciji, verovatno i u istoriji sporta, je završena.

>>> Serija od 110 pobeda, a jedan trener sedi na klupi 30 godina: Ovo je najneverovatniji tim koji je sport ikad video! (FOTO) (VIDEO)

Posle dve i po godine i 111 pobeda, košarkašice ekipe Jukon Haskiz iz Konektikata poražene su u polufinalu fajnal-fora od Misisipija, i to kako: poenima u poslednjoj sekudni produžetka?!

Spektakl! Kakav filmski kraj neverovatnog niza!

- Niko u zemlji nije verovao da ovo može da se dogodi - bili su utisci trenera Misisipija Vika Šefera posle triler završnice i nezaboravnog trijumfa.

- Pobedili smo najbolji tim sa najdužim nizom pobeda u istoriji sporta - dodao je.

Heroina pobede Misisipija bila je Morgan Vilijam koja je preuzela odgovornost i pogodila dno mrežice preko najbolje defanzivne igračice Jukona, za konačnih 66:64.

Bio je to trenutak koji je označio kraj četvorogodišnje vladavine Jukona i početak neverovatnog slavlja navijača i svih u taboru Misisipija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA