Partizanovi strelci poručuju: Grobari, dignite stadion na noge!

Crno-beli fudbaleri traže podršku u narednim mečevima

  • 15

Partizan je do veoma važne pobede protiv Radničkog iz Niša stigao zahvaljujući golovima Uroša Đurđevića i Leonarda.

Nedugo posle meča u Nišu Partizanovi strelci su izneli svoje viđenje derbija 28. kola i pozvali publiku da ih podrži u nastavku.

>>> NIKOLIĆ POSLE POBEDE U NIŠU: Imamo seriju od 24 meča bez poraza, ali nas ona još nigde nije dovela!

- Kao što smo i očekivali, veoma teška utakmica, ali što je najbitnije, upisali smo nova tri boda. Radnički je veoma dobra i iskusna ekipa, imali su takođe i dobru podršku sa tribina, ali mislim da smo zasluženo  odneli sva tri boda. Imao je Radnički odličnu priliku, ali na našu sreću nisu je iskoristili. I mi smo imali tri, četiri situacije u prvom poluvremenu, ali smo postigli gol tek u 70.minutu. Bili smo strpljivi do samog kraja, kada je Leonardo stavio tačku - rekao je Đurđević i nastavio:

Ponovo smo strelci, ali za mene  je to zaista manje bitno, jer golovi ništa ne vrede ako Partizan ne pobeđuje. Ekipa je na prvom mestu.

O atmosferi:

Foto: sr.partizan.rs Foto: sr.partizan.rs

Odlična atmosfera danas u Nišu, ponovo su nas navijači nosili do pobede! Zahvalio bih im se na odličnoj podršci sa željom da u sredu ponovo budu uz nas u što većem broju! Već od sutra se okrećemo tom meču. Prošlo kolo smo igrali sa njima u prvenstvu i ubedljivo pobedili, ali sada igramo na veštačkoj travi na njihovom stadionu i moramo ući maksimalno angažovano da bismo uspeli da izborimo prolazak u polufinale Kupa Srbije – završio je Đurđević.

Na njegovu priču se nadovezao i Brazilac.

Veoma teška utakmica za nas. Verovali smo da možemo da pobedimo, ali nije bilo lako posle mnoštva propuštenih šansi. Pao nam je kamen sa srca kada je Đurđević dao gol u 70. minutu, a onda još lepše kada smo pobedu zacementirali mojim lobom u nadoknadi vremena.

Zahvaljujem se i sjajnoj publici i Grobarima, koji su nas bodrili svih 90 minuta. Mnogo nam znači njihova podrška, posebno sada kada se sve zahuktava! Očekuju nas teške utakmice, borba na oba fronta i zato nam je potrebna još snažnija podrška sa tribina. Partizan ima niz od 24 utakmice bez poraza i sada treba da se stadion podigne na noge!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvalitet, ne kvantitet

    2. april 2017 | 00:16

    Ima nas koliki nas ima ali zato je ljubav i odanost beskrajna... Volim Partizan!

  • Grobari

    2. april 2017 | 00:17

    Bice nas...samo napred do titule!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    1. april 2017 | 23:09

    Долазиће...свих 300-500. Чуј, они и навијачи. Хвала што нас засмејавате у тешком времену, лакше га подносимо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA