Paunovi zlatni momci se i dalje obraćaju njemu za pomoć: Evo šta je Veljko poručio Lalatoviću!

Srpski trener govorio je i o prvom kontaktu sa Bastijanom Švajnštajgerom

  • 3
Foto: Marko Todorović, Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Marko Todorović, Tanjug/Jaroslav Pap

Srpski trener na klupi Čikago Fajera Veljko Paunović prezadovoljan je što u timu igrača kao što je Bastijan Švajnštajger, koji je posle samo 16 minuta na prvoj utakmici postigao gol.

On smatra da će Nemac zajedno sa suprugom Anom Ivanović uživati u Čikagu.

>>> Švajni se začudio šta ga je novinar pitao na predstavljanju: Tražio pomoć od Paunovića za odgovor (VIDEO)

- Ne mogu nikako do znam koliko je ona uticala, ali sam prilično siguran da je Ana, kao i svaka druga supruga profesionalnog sportiste, imala važnu ulogu u odluci da li da prihvate neku ponudu ili ne. Iskreno, ranije je nisam ni poznavao i drago mi je što sam imao prilike da je upoznam. Njih dvoje su sjajan par, oboje su velike zvezde i srećan sam što je ona došla s njim ovde u Čikago. Uveren sam da će im se grad svideti i da će uživati - rekao je Paunović "Kuriru", i najavio časove jezika:

- Bastijan pomalo zna srpski, dogodi nam se da razmenimo rečenicu ili dve na taj način, ali realno zbog što lakše i brže komunikacije, gotovo po pravilu koristimo engleski jezik. Mada, znam ja pomalo nemački, pa može on meni da pomogne da savladam nemački, a ja ću njemu srpski - rekao je Paunović, koji na drugoj polulopti prati izdanja Partizana.

- Naravno da pratim. Partizan gura dobro i navijam da osvojimo šampionsku titulu. Neće biti lako, ali samo neka nastave ovako dobro da igraju.

Selektor sa kojim je omladinska reprezentacija Srbije osvojila titulu na Novom Zelandu pre dve godine i dalje je u kontaktu sa tim igračima, koji sada imaju novu misiju sa Nenadom Lalatovićem na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

- U kontaktu sam sa gotovo svim igračim iz te generacije. Tokom zajedničkog rada smo imali imali grupu na telefonu i svi smo ostali u njoj. Komuniciramo na nedeljnom nivou i vrlo mi je drago kad vidim kako se ti momci razvijaju. Dogodi se ponekad da imaju neki problem ili nedoumicu, potraže savet od mene i ja im, naravno, uvek kažem najiskrenije šta mislim. Selektora Nenada Lalatovića veoma dobro poznajem i verujem da u Poljskoj, sa ovom generacijom, može da ostvari zapažen uspeh. Želim mu svu sreću - poručio je Veljko Paunović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    2. april 2017 | 12:47

    Njih dvojicu u istu vest? Jedan je prvak sveta u drugi primitivni obozavalac kandidata br.6.

  • Barca

    3. april 2017 | 16:28

    Bravo za Paunovica,a Lalatovic je prava fudbalska neznalica!!! Neznam ko je njega postavio za selektora,ali jedno je sigurno da on i trrnerski posao su dva razlicita pojma!!! Zalosno o steta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA