Ana se ugleda na Šarapovu

- Inspirativno je videti kako je Marija Šarapova prebrinula povredu i kako se borila da bi ponovo bila najbolja na svetu - rekla je Ana u Londonu

  • 0

Veliki san nekada najbolje teniserke sveta Ane Ivanović da ponovo uđe u Top 10 svetskih teniserki grubo je prekinula trenutno druga igračica sa WTA liste Viktorija Azarenka.

U stvari, Beloruskinja je na najbolji način demonstrirala šta Ana mora da radi ukoliko zaista želi da se vrati u vrh. Međutim, angažovanje Najdžela Sirsa donelo je napredak, a kako je pre godinu i po dana Ana bila i 65. na svetu, 14 pozicija je odlična.

- Inspirativno je videti kako je Marija Šarapova prebrinula povredu i kako se borila da bi ponovo bila najbolja na svetu - rekla je Ana u Londonu i dodala: - Ona mi je definitivno dala fokus, da nastavim da radim vredno. Verujem da u životu svako dobije ono što zasluži, ali u isto vreme mislim da su dobre stvari iza ugla.

Ubedljiv poraz od Azarenkove nije pokolebao Anu, ali je iskreno rekla da je Viktorija trenutno bolja i da je u meču osmine finala "udarala jače".

- Viktorija je imala odličan tajming i veoma jako je udarala lopticu, a to je na travi veoma važno. Ja sam u London stigla bez ijednog meča na travi. Međutim, polako sam ulazila u ritam koji sada nisam pronašla - rekla je Ana.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA