Cedevita se hrabri sloganom Belog pred odlučujuću bitku s Partizanom (FOTO)

Slučajnost ili ne da baš ovo napišu, ostaje nam da nagađamo

  • 6
Foto: Partizan NIS

Foto: Partizan NIS

 

Malo je ostalo do početka odlučujuće majstorice u polufinalu ABA lige između Cedevite i Partizana, koja je na programu od 19 časova u Zagrebu.

 

Domaća ekipa na zanimljiv način najavila je duel, a slučajno ili ne, baš na dan kada su u Srbiji izbori, na Tviter profilu su stavili heštag sa sloganom jednog predsedničkog kandidata.

 

U pitanju je slogan Luke Maksimovića, koji nastupa pod lažnim imenom Ljubiša Preletačević Beli - ''Samo jako''.

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. april 2017 | 18:54

    Bilo je sasvim normalno da posle rata počnem da navijam za Crvenu zvezdu. Bili su tu svi moji idoli... Uostalom, tada za Partizan u Beogradu niko nije navijao – izjavio je Stojković koji je preminuo 2002. godine. Bilo je sasvim normalno da posle rata počnem da navijam za Crvenu zvezdu. Bili su tu svi moji idoli... Uostalom, tada za Partizan u Beogradu niko nije navijao – izjavio je Stojković koji je preminuo 2002. godine. Bilo je sasvim normalno da posle rata počnem da navijam za Crvenu zvezdu. Bili su tu svi moji idoli... Uostalom, tada za Partizan u Beogradu niko nije navijao – izjavio je Stojković koji je preminuo 2002. godine. И кад се прочитају овакве мисли великана, мени није јасно како неко уопште и може да навија за било ког од ова два клубића.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. april 2017 | 18:44

    Једна од оних утакмица где не навијаш ни за један од та два, а не можеш да се надаш ни доброј кошарци, пошто су и једни и други "рикице".

  • Lira....

    2. april 2017 | 18:49

    Napred Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA