Vermezović i Bilić na jutarnjoj kafici

Ruska Lokomotiva sa dojučerašnjim selektorom Hrvatske na Pohoriju deli isti hotel sa srpskim šampionom, a 10. jula će ekipe odigrati prijateljski meč

  • 0

Poslednju pripremnu utakmicu na Pohorju fudbaleri Partizana odigraće 10. jula. Protivnik će biti ruska Lokomotiva, koju od skora trenira dojučerašnji selektor Hrvatske Slaven Bilić.

Slaven je svoje nove pulene doveo na planinu kraj Maribora, a zanimljivo je da hotel dele sa crno-belima. "Lokosi" su u nedelju stigli u Sloveniju, a jutarnje, ili kakve već, kafe ispijaju se zajedno.

Uz Bilića u timu je i nesuđeni fudbaler Partizana Aljoša Asanović, dok o golmanima brine nekada "jedinica" Hajduka Pralija. Susret fudbalskih poznanika i prijetelja bio je srdačan, a kako obe ekipe imaju trening u isto vreme bilo je vremena da se "razmeni koja".

- Vaša odbrana je pakleno jaka, među najboljim u Evropi. U veznom redu i napred škripi - konstatovao je Bilić, a odnosilo se na reprezentaciju Srbije, koja je sa Hrvatskom u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Svetsko prvenstvo, prenose mediji.

(Telegraf.rs, Foto: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA