≫ 

Jović otputovao u Minhen, Zvezda mora bez njega u mečevima sezone!

Plejmejker crveno-belih otišao na preglede kod najboljeg doktora za povrede leđa

  • 9

Košarkaški klub Crvena zvezda mts obavestila je javnost da je prvotimac kluba Stefan Jović, otputovao u ponedeljak u Nemačku, gde će u narednih nekoliko dana obaviti dodatne detaljne preglede i sprovesti, ukoliko to bude bilo potrebno, dodatnu terapiju kako bi sanirao i ubrzao oporavak od povrede leđa koja ga muči već dva meseca.

Jović je otputovao u Minhen, gde će ga na jednoj od najpoznatijih kinika pregledati tim lekara predvođen doktorom Johenom Hanom. To znači da će crveno-beli protiv Budućnosti u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige, i duelu sa Darušafakom u poslednjem kolu Evrolige.

Zvezda se takođe zahvalila aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je predložio pregled u Minhenu, kao i menadžeru Stefana Jovića, gospodinu Aleksandru Raškoviću koji je organizovao put u Nemačku gde će igrač biti pregledan, i podvrgnut posebnoj vrsti terapije, u cilju bržeg oporavka.

- Jović je otišao Minhen kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede. Zahvalio bih se na pomoći treneru Bajerna i selektoru reprezentacije Srbije Saši Ðorđevicu, kao i Svetislavu i Marku Pešiću. Nadam se da će Stefan u nekom trenutku biti od pomoći -, poručio je Dejan Radonjić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/kkcrvenazevzda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    3. april 2017 | 14:05

    Bravo Sale, tako treba, svi smo mi pre svega ljudi, Srbi, bez obzira na boje kluba koje volis I postujes. Jovicu zelim sto bolji oporavak I da konacno resi tu neugodnu povredu koja ga dugo muci.

  • Tišljer036

    3. april 2017 | 16:29

    Dečko zdravlje pre svega. Pa da nam budeš tu u top 8

  • Boki

    3. april 2017 | 14:03

    Pola timova u EL igra bez dva tri povredjena igraca..Buducnost oterala Amera..Pa nije Jovic Dzordan pa toliko nedostaje.Pogledajte Barcu nema pola tima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA