Da li je prednost Zvezde u majstorici to što je Radonjić trenirao pola tima Budućnosti? Evo šta je on rekao o tome!

Treća utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u utorak od 19 sati u hali u Železniku

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa, bez povređenog Stefana Jovića, mora ceo meč da odigra na visokom nivou kako bi slavila protiv Budućnosti i otišla u finale plej-ofa ABA lige.

>>> Blat priznao da mu se Zvezda motala po glavi kada je gubio sa 21 razlike!

- Budućnost je u ritmu da četvrtu nedelju igraju samo protiv nas, što je interesantno... Mogu da se odmore i pripreme, u prošlom našem duelu pokazali su kvalitet. Ukazali su na to da sutra moramo da samo dobrom igrom svih 40 minuta dođemo do pobede - rekao je Radonjić na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

Prema Radonjićevim rečima Zvezda u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Budućnosti mora mnogo bolje da odigra u odbrani i napadu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Znamo kolika je važnost predstojećeg meča, zbog prioritetau ABA ligi. Budućnost je kvalitetan i iskusan tim, Trenirao sam veliki broj njihovih igrača... - zastao je Radonjić, a potom izbegao pitanje da li je baš njegovo poznavanje protivnika velika prednost Zvezde.

- Prednost treba da bude naša igra i odličan ambijent u hali - zaključio je Radonjić, nekadašnji igrač i trener Budućnosti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA