≫ 

Navijači Crne Gore zabranjuju košarkašima da igraju za reprezentaciju zbog dizanja tri prsta: Žalosno je da ovako slavite, brukate nas (FOTO)

Kad politika umeša prste u sport, i ovakve stvari su moguće

  • 10

Nezapamćen skandal dogodio se u Crnoj Gori, gde su članovi navijačke grupe ''Crnogorci jug'' izdali saopštenje gde su zatražili od košarkaškog saveza svoje zemlje da kazni članove juniorske košarkaške reprezentacije jer su posle osvajanja pehara slavili sa podignuta tri prsta.

>>> Albanska liga je tragikomična: Region bruji o rezultatu koji košarka skoro nije videla!

Udruženje navijača Crne Gore smatra da su ovim gestom košarkaši obrukali njihovu svetinju Crnu Goru, te da ukoliko nastave s takvim ponašanjem za njih neće imati ko da navija.

Fotografija je inače snimljena prošlog leta na turniru B divizije Evropskog prvenstva u Skoplju, gde je Crna Gora bila pobednik, a internetom se slika nedavno proširila, što je bio povod za saopštenje organizovane navijačke grupe reprezentacije Crne Gore.

Oni su poslali otvoreno pismo generalnom sekretaru Saveza Petru Popoviću, a u prilogu je i fotografija čitavog saopštenja u celosti:

 

Foto: .facebook.com/crnogorci.jug Foto: .facebook.com/crnogorci.jug

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    3. april 2017 | 14:46

    Momci su pravoslavci i sa 3 prsta se krste tako da ne vidim političku konotaciju u proslavi i nema uzbudjivanja ,manjine da se ne vrijedjaju sto nemaju talentovanu djecu za sport u kom treba malo mozga...

  • Miki

    3. april 2017 | 14:55

    Crna Gora- Siptari

  • Sveti Sava

    3. april 2017 | 15:03

    Neznam otkada je to sramota biti SRBIN. Zasto je to sramota? Jedan Prst je u ime Oca drugi Sina treci svetoga DUHA i toje ponos svakoga hriscanina a posebno SRBA I RUSA Amin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA