≫ 

Stef Kari je u 2 sekunde uništio karijeru protivničkom centru neviđenom fintom: Čovek bukvalno nije znao gde se nalazi (VIDEO)

Svi znamo kakav je mađioničar plejmejker Golden Stejta, ali ovako surovu demonstraciju tehnike ni NBA liga ne pamti, ali će Marcin Gortat sigurno zapamtiti

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Možda je Stef Kari ''Ratnik'', a Marcin Gortat ''Čarobnjak'', zbog naziva njihovih ekipa, ali nema sumnje da je prošlogodišnji MVP NBA lige čist košarkaški čarobnjak, a to je i pokazao centru Vizardsa u najboljem mogućem smislu.

Ne samo da je Golden Stejt bio ubedljiv protiv Vašingtona sa 139:115, već su viđeni i neki neverovatni potezi njihovog najboljeg igrača.

>>> Jokić je 10 sekundi pre kraja sačuvao pribranost i prelomio meč, ali je ovaj njegov potez razbesneo košarkaše Majamija (VIDEO)

Kari je u jednom napadu toliko izblamirao poljskog centra da njemu neko vreme neće biti do košarke. Gortat je već na startu meča u jednom napadu preuzeo Karija, a on je surovo iskoristio taj mis-meč. Nekoliko puta je ''izvozao'' Gortata duž terena lažnjacima, da bi na kraju izveo neverovatan potez posle koga Poljak već nije znao gde se nalazi i krenuo je mahinalno u suprotnu stranu, kao kada se nekome zavrti u glavi.

Kari je lažnjakom ''poslao Gortata u Poljsku'' a zatim neometano pogodio za tri poena iz kornera i taj potez je izazvao delirijum u hali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA