Ibrahimović sa penala u 94. minutu spasio Junajted poraza od Evertona: Liga šampiona sve dalje od ''teatra snova'' (VIDEO)

Crveni-đavoli gube trku sa Liverpulom i Mančester Sitijem za četvrto mesto

  • 0

Mančester junajted je sve dalje od Lige šampiona, pošto je vezao i drugi remi na svom terenu u Premijer ligi. Ovoga puta Crveni đavoli čak mogu i da budu prezadovoljni jednim bodom, jer su do njega došli pogotkom u 94. minutu sa bele tačke.

Strelac gola bio je Zlatan Ibrahimović, koji je bez sigurno izveo najstrožu kaznu koju je skrivio Ešli Vilijams, koji je na gol liniji golmanskom intervencijom prethodno sprečio siguran pogodak nakon šuta Luka Šoa.

Rukom je zaustavio loptu i zaradio crveni karton i omogućio Ibrahimoviću da sa bele tačke donese bod Junajtedu, kojim verovatno Žoze Murinjo neće biti prezadovoljan, jer gubi trku sa Liverpulom i Mančester Sitijem za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Prethodno je Fil Džagielka sjajnom reakcijom posle kornera postigao fenomenalan gol, kada je spoljnim delom kopačke samo ćušnuo loptu i proturio je kroz noge Davidu De Hei za vođstvo, koje je trajalo sve do same završnice meča.

ALL GOALS HD Manchester United 1-1 Everton 04... by sharmanher

Lester nastavlja sa dobrim igrama, pa su sada vezali četvrtu pobedu u Premijer ligi, posle kojih su iz zone ispadanja došli na deobu 9. mesta.

Slimani i Vardi su postigli golove za pobedu od 2:0 protiv Sanderlenda koji ostaje zakucan za dno tabele.

Premijer liga, 31. kolo:

Barnli - Stouk 1:0

(Bojd 58)

Lester - Sanderlend 2:0

(Slimani 69, Vardi 78)

Votford - VBA 2:0

(Nijang 13, Dini 49)

Mančester junajted - Everton 1:1

(Ibrahimović 90+4 pen. - Džagielka 22)

Tabela:

Čelsi 69, Totenhem 62, Liverpul 59, Mančester Siti 58, Mančester junajted 54, Arsenal 51, Everton 51... Hal 27, Midlzbro 23, Sanderlend 20.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA