≫ 

Kladionice znaju nešto što mi ne znamo: Drastično pada kvota na Darušafaku protiv Zvezde!

Radonjićeva ekipa ide na megdan timu koji do sada nije dobila nijednom na poslednja tri meča

  • 15

Duel između Crvene zvezde i Darušafake u petak od 19 časova biće sigurno najzanimljivji celoj Evropi, jer će se upravo na tom meču u Istanbulu odlučiti i poslednji tim koji će se plasirati u četvrtfinale Evrolige.

Zvezdini igrači su u utorak uspešno završili polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, pa ih tri dana kasnije očekuje najveći izazov na evrosceni.

Radonjićeva ekipa ide na megdan timu koji do sada nije dobila nijednom na poslednja tri meča, i koja beleži sasvim dobre partije pod vođstvom Dejvida Blata.

>>> Sve što bi trebalo da znate o hali, navijačima, igračima Darušafake uoči meča godine za Zvezdu! (VIDEO)

Te činjenice doprinose i da kladionice vide Darušafaku kao ubedljivog favorita.

Zapravo, kvota na turski tim je pala na oko 1.30, dok je na pobedu Zvezde ona oko 3.00.

Treba podsetiti i da crveno-beli neće na raspolaganju imati Stefana Jovića, koji će do 10. aprila biti na pregledima u Minhenu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iki

    5. april 2017 | 17:08

    Zvezda ce izgubiti u Istambulu jer protiv sponzora lige se nemoze moraju turci da prodju dalje, A i Euroliga neda da zvezda prodje zbog navijaca i para

  • Jang

    5. april 2017 | 12:38

    Ne lupajte gluposti. Koja je kvota bila pa je pala? Ovo je realna kvota na ovu utakmicu, i da je prvo kolo, bilo bi ovakva. Maksimalno 1,5, sto nije neka razlika. Sto u kosarci i nije neka siguracija.

  • Niske

    5. april 2017 | 16:16

    Jovic je prodat Barseloni za dobre pare,zato ne igra da se ne povredi.Sve ostalo je gluma za javnost...To znam iz dobrog izvora blizak jovicu...Videcete na kraju da sam bio u pravu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA