Pozovi Nemanju Vidića na ''Utakmicu života'' u Užicu i zaigraj s njim na terenu!

Hoće li se proslavljeni defanzivac naći na terenu u Užicu 15. aprila?

  • 0

Nemanja Vidić ponovo u kopačkama, i to u rodnom Užicu? Da, moguće je!

U ''Utakmici za novi život'', meču u organizaciji Jovana Simića i EXIT fondacije, veliki broj bivših i sadašnjih fudbalera odigraće humanitarnu utakmicu kako bi pomogli kupovinu najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Ideja organizatora da na tom meču, koji će biti odigran 15. aprila, zaigra i nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i Mančester junajteda.

- Nakon brojnih pitanja i ogromne želje svih nas, odlučili smo da probamo da dovedemo jednog od naših najvećih fudbalera, Nemanja Vidić u njegov rodni grad, na Utakmicu života! Fotografiši se ili snimi kratak video u kom pozivaš Nemanju na utakmicu 15.4. u Užicu, stavi obavezno #AsoviZovuVidića - navodi se u saopštenju.

Utakmica života igra se u Užicu 15. aprila od 18.00, a ulaznice koštaju 200 dinara za zapad i 100 dinara za jug.

Svi koji nisu u mogućnosti da posete ovu utakmicu donaciju mogu da uplate na žiro račun udruženja „Roditelj“ koji je saradnik na projektu putem računa u Komercijalnoj banci broj 205-185188-43.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA