U Arsenalu je sve toliko konfuzno da su igrali bez kapitena protiv Sitija?!

I kažnjeni su zbog toga

  • 0

Fudbaleri Arsenala i njihov menadžer Arsen Venger pre svih, neprijatno dugo su predmet podsmeha na Ostrvu, pa i među svojim navijačima koji vode kampanju "Venger out" i jedva čekaju kraj sezone jer veruju da će doživeti i taj trenutak kada će Francuzu videti leđa.

>>> Arsenal iščupao bod Sitiju dok su se navijači tukli! (VIDEO)

Igrači i Venger su za to sami krivi, jer iznova daju povoda ljubiteljima fudbala da im se rugaju, kao što su im dali i proteklog vikenda kada "tobdžije" nisu imale kapitena čitavo drugo poluvreme meča sa Mančester sitijem?!

Propust u taboru ekipe iz Londona desio se na poluvremenu kada je kapiten Košelni zamenjen zbog povrede (Gabriel ušao umesto njega), ali niko nije poneo traku u nastavku, što nije ostalo neprimećeno od strane sudija i delegata, tako da će klub snositi sankcije od Fudbalskog saveza u vidu novčane kazne.

Ni Venger nije umeo da odgovori novinarima na pitanje ko će mu biti kapiten na sledećoj utakmici sa Vest Hemom, jer mu je prvi nosilac trake Mertesaker povređen, a sada i njegov zamenik Košelni.

- Ne, to je dobro pitanje. Niko me nije pitao ko je kapiten. Moraću da razmislim o tome. - rekao je francuski stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA