Šćepović za devet miliona evra ide kod Etoa u Anži!

Napadač Partizana potvrdio da je transfer blizu realizacije, a prema nekim informacijama zarađivao bi 1,5 miliona evra po sezoni

  • 1

Celu sezonu se pričalo o mega transferu Lazara Markovića, sve je izvesnije da će Partizan na jednom drugom napadaču zaraditi silne milione. Kako prenosi "Sportski žurnal", prebogati ruski Anži nudi devet miliona evra za Marka Šćepovića! I bez obzira na povredu i operaciju zbog koji je propustio ceo drugi deo sezone, a trenutno je još u procesu rehabilitacije, Anži nije smanjio interes za srpskog napadača. Kontakti su uspostavljeni još jesenas...

- Za interesovanje Anžija sam čuo kada sam bio na rehabilitaciji u Nemačkoj, a kasnije mi je i bivši saigrač, koji sada igra u moskovskom Dinamu, Marko Lomić, potvrdio da se u Rusiji priča o mom dolasku u Anži. I naravno da sam počastvovan kada me traži takav klub. Ko bi odbio te silne novce i priliku da zaigra sa Samjuelom Etom u timu? Ipak, realizacija posla će sačekati do januara ili juna sledeće godine - rekao je Šćepović za "Žurnal".

Anžiju novac neće biti problem, a pored devet miliona evra za Partizan, obezbedili su i bogat ugovor za Šćepovića, prema kojem bi mladi as zarađivao 1,5 miliona evra po sezoni. 

O Anžiju - "čudu" iz Mahačkale - se mnogo toga zna. Ovaj ruski klub je došao i u žižu svetske javnosti, a glavni razlog je njegov predsednik, ruski milijarder i političar Sulejman Kerimov. Kerimov je uspeo da, upumpavanjem silnog novca, provincijki tim iz pokrajine Dagestan, napravi interesantnim klubom i za svetske zvezde. Kupio je Samulea Etoa i učinio ga najplaćenijim igračem u istoriji fudbala (20 miliona evra po sezoni!), doveo je asove poput Žirkova, Krisa Sambe, Busufe... Nedavno je kupljen i "mali Drogba", Lasina Traore za 18 miliona evra. Šćepović bi mogao da upotpuni fantastičan napadački tercet ruskog kluba. Inače, Anži sve svoje utakmice igra u Mahačkali, ali igrači žive i treniraju u Moskvi.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TrotterAlbert

    5. jul 2012 | 09:28

    Uhh... Recite tata Sladjanu da, kada vec placa nekog novinara da "pumpa" cifre, pronadje nekog samo malo realnijeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA