Lekić danas potpisuje na tri godine za Turke

Napadač reprezentacije Srbije raskinuo ugovor sa Osasunom i pridružiće se Dušku Tošiću u Genčlerbirligiju

  • 0

Sada je i definitivno: Dejan Lekić više nije igrač Osasune. Napadač reprezentacije Srbije je napustio klub iz Pamplone, a razlog su dugovanja Španaca. Ipak, Lekić neće puno čekati na novo zaposlenje, jer će danas potpisati trogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Genčlerbirligijem!

Posle dve godine Lekić je napustio Osasunu, a taj period će mnogi pamtiti po njegova dva gola u trijumfu Pamplonaca nad Barselonom. Lekić nije uspeo da postigne dogovor sa klubom o nastavku saradnje, a navodno je jedan od razloga za to i finansijska kriza Osasune i dugovanja kluba prema fudbalerima, među kojima je i Lekić.

Rasplet situacije je čekao ambiciozni turski prvoligaš Genčlerbirligi. Kada je postalo jasno da Lekić odlazi iz Osasune, počeli su pregovori sa njegovim menadžerom i posle nekoliko časova je sklopljen dogovor. Lekić će potpisati ugovor na tri godine sa klubom iz Ankare, koji je nedavno doveo i Duška Tošića. Zvanična prezentacija srpskog napadača u Genčlerbirligiju je zakazana za danas.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA