Handanović odlazi u Inter, tera Cezara u Milan i vraća Brkića u Udine

Slovenački čuvar mreže će u transferu teškom 11 miliona evra potpisati za "neroazure" i time izazvati domino efekat među golmanima u Seriji A

  • 0

Nedostaje još samo paraf na ugovoru, pa da Samir Handanović sa ponosom kaže da je golman slavnog Intera. Ali slovenački čuvar mreže će uskoro obaviti i tu formalnost i priključiti se "neroazurima".

Inter i Udineze su dogovorili sve detalje transfera. Milanski klub će popularnim "zebrama" platiti 11 miliona evra i ustupiti im polovinu ugovora talentovanog veziste Davida Faraonija, koji će sezonu odigrati kao pozajmljen igrač. Sledećeg leta će dva kluba sesti opet za sto i videti ko više želi Faraonija.

Handanović je bio želja mnogih klubova. Pre godinu i po ga je želeo Bajern, kasnije su se raspitivali i Arsenal, Milan, Roma... Na kraju je završio u Interu gde će zameniti veterana Žulija Cezara. Brazilskog golmana čeka ista sudbina kao zemljaka Lusija, koji je takođe oteran u "smeni generacija". Ipak, Cezar možda neće morati da se seli iz Milana, jer se gradski rival Milan interesuje za njega. On bi tamo povećao koloniju brazilskih fudbalera (Silva, Pato, Robinjo...) u taboru "rosonera", a olakšavajuća okolnost je što bi koštao malo para.

Odlazak Handanovića iz Udinezea možda kupi i povratnu kartu našem Željku Brkiću, koji je u prošloj sezoni branio za Sijenu kao pozajmljen igrač kluba iz Udina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA