Radonjić priznao šta je presudilo da Darušafaka ode dalje!

Nikad gore za tri u ovoj sezoni

  • 22

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su trojke presudile u porazu od Darušafake.

Zvezda je ostala bez Top 8 Evrolige, porazom u Turskoj sa 78:62, a trener Dejan Radonjić bio je precizan kada je u pitanju ovaj detalj.

- Čestitke, pobedili su nas dva puta, zaslužuju plej-of mesto. Imamo 16 pobeda i to je veliki uspeh za nas, ali nedovoljno za Top 8. Veoma sam ponosan na tim, igrali smo sjajno, a sada je Darušafaka sa 10:0 lepo ušla u meč. Probali smo posle toga, nismo mogli da napravimo prednost, iako smo prišli u trećoj deonici. Očekivali smo bolje da šutiramo trojke, od 1-16, naravno. Mogu samo da čestitam - priznao je Radonjić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora

    7. april 2017 | 23:13

    Za malo. Da se igra top 9 usli bi. Ipqk, cestitke FMP- u za partije u EL jee, recimo, Zvezda nikad nije imala slican uspjeh. Sad stvarno mogu da se posvete trennzima i odigravanju, po sopstvenoj zelji, utakmica sa Golden Stejtom i ostalim NBA ligasima. Bice ih interesantno vidjeti, mislim na NBA igrace, kako se muce protiv celicne odbrane Lazica i drugova, kako rece Milan Gurovic. Jos jedn

  • Srbinnnnn

    7. april 2017 | 22:16

    kod Vujosevica nebi bilo tako

  • Goxy RWA

    7. april 2017 | 23:15

    Ali 1 od 16 eeeeej,,, sa takvim sutom ne bi imali sanse ni protiv klinaca iz kraja... to je nedopustivo lose za takmicenje kao sto je Evroliga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA