≫ 

Partizan bolji od Zvezde: Crno-beli krenuli u odbranu titule najvažnijom pobedom

Crno-beli poveli u šampionskoj trci

  • 8

Vaterpolisti Partizana su u prvom kolu Super lige Srbije, u derbiju na Banjici, pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 7:6 (1:0,0:2, 4:1, 2:3) i tako stekli lepu prednost u šampionskoj trci imajući u vidu da se ove sezone ne igra plej-of.

Crno-beli su zasluženo došli do pobede jer su vodili gotovo sve vreme, a iako to rezultat ne govori, tri boda su obezbedili bez drame u samoj završnici.

Zvezdino jedino vođstvo bilo je za 2:1 preko Ćorića i Draškovića, ali je Partizan uzvratio, preokrenuo i usmerio meč u jednom pravcu.

U prva tri minuta treće deonice postignuto je isto onoliko golova koliko u celom prvom poluvremenu, sva tri u mreži gostiju. Partizan je pogocima završio svoja prva tri napada u drugoj polovini meča.

Sa igračem više pogađali su Repanović i Filip Janković, a iz peterca Nikola Jakšić za 4:2.

Do poslednjeg odmora viđen je još po jedan gol na obe strane i u odlučujuću četvrtinu Partizan je otišao sa dva gola prednosti (5:3).

Prvi gol poslednjoj četvrtini postigla je Zvezda, ali drama, koja se tada naslutila, nije se desila, jer su vaterpolisti crno-belih sa dva gola "pobegli" na tri razlike i od tada se pitanje pobednika više nije postavljalo.

Zvezda je do kraja uspela samo da ublaži poraz.

Partizan Raiffeisen – Crvena zvezda 7:6 (1:0, 0:2, 4:1, 2:3)

Bazen Banjica. Gledalaca: 400. Sudije : Putniković i Golijanin (obojica Beograd). Igrač više: Partizan 7 (3), Zvezda 10 (4). Dva igrača više: Partizan 1 (1). Peterci: Partizan 2(2)

PARTIZAN: Dobožanov (12 odbrana), Lukić, F. Janković 2, Repanović 1, Lazić, Manojlović, Drašović, Andrejević, Jakšić 1, Tanasković 1, Stojanović 1, M. Janković 1, Belopavlović, Toholj. Trener: Ćirić.

CRVENA ZVEZDA: Kralj (11 odbrana), Tankosić 2, Jović, Ivošević, Šuberić 1, Ilić, Bursać, Ljubenović, Nikolov, Ćorić 2, Drašković 1, Peković, Todorovski, Radović. Trener: Filipović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bukovski

    9. april 2017 | 10:02

    Koja sad zvezda? Zar se nisu ugasili bar tri puta do sada?

  • Tanče

    8. april 2017 | 23:19

    To se zna da je moj Partizan bolji od Zvezde. Svaka cast momci!!!

  • KK Idea Zagreb Zeleznik Nemanjina

    9. april 2017 | 00:00

    Crveni su u vaterpolu nasa filijala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA