Šta rade Nole, Ziki i Viktor kad razbiju Špance u Dejvis kupu? Uče klince da igraju tenis! (FOTO)

Posle pobede nad Španijom i plasmana u polufinale Dejvis kupa, naši tenseri posvetili se društveno odgovornom radu

  • 3

Nakon trijumfa reprezentacije Srbije protiv Španije, svetski teniski asovi Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Lajović pridružili su se mališanima na NIS otvorenoj školi tenisa i odigrali sa njima teniski meč.

Osim što su bodrili srpske tenisere, deca su imala priliku i da se druže i usavršavaju osnovne teniske poteze sa reprezentativcima Srbije.

Foto: TSS Foto: TSS

Kompanija NIS u saradnji sa Teniskim savezom Srbije, organizovala je besplatne škole tenisa za decu za vreme trajanja Dejvis Kupa koji se održava do 9. aprila u Beogradu.

Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom, razviju sportski duh i usvoje zdrav način života.

NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“ podržava i afirmiše mlade talente i doprinosi razvoju profesionalnog i dečjeg sporta.

Foto: TSS Foto: TSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    9. april 2017 | 15:17

    Zajebavaju se.Ozbiljna drzava i ozbiljan savez kao sto je Spanski doveo klinca da odigra mec kad je vec sve reseno a nas selektor ce danas igrati i muciti se u 40 godini a nije mu palo napamet ni njemu ni savezu da mozda da sansu nekom nasem perspektivnom omladincu.Ovde je nazalost sve Fuuujjjjj.

  • Pakistanac

    9. april 2017 | 16:04

    Ko je igrao za Spaniju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA