POBUNA U REALU PROTIV RONALDA: Bejl, Modrić i Kros tražili od Zidana da ga izbaci iz tima!

Kako se bliže najbitniji momenti sezone, u svlačionici Reala je sve burnije

  • 5

Posle remija u derbiju Madrida sa Atletikom, u svlačionici Reala vlada totalno rasulo, pišu španski mediji. Igrači kraljevskog kluba su potpuno posvađani, a navodi se i da su se pojedini bitni igrači okrenuli protiv prve zvezde tima Kristijana Ronalda.

>>> Postoji opasnost da Ronaldo i Nejmar propuste El Klasiko! (VIDEO)

Tako je objavljeno da su Geret Bejl, Luka Modrić i Toni Kros bili na raszgovoru sa Zidanom pred meč protiv Atletika i navodno od njega tražili da Ronalda izbaci iz prve postave.

Uprkos pobuni jednog dela igrača, zda je ostavio svoju prvu zvezdu na terenu, a malo je falilo da mu on vrati golom u 30. minutu, i jedino zahvaljujući neverovatnoj intervenciji Stefana Savića, koji je izbacio loptu sa gol linije, Ronaldo nije bio strelac na gradskom derbiju.

Izuzev ove tri zvezde koje su protiv Ronalda, navodno je isti slučaj i sa nekolicinom mladih igrača.

Kako će Zidan smiriti pobunu, ostaje nam da vidimo u naredne dve nedelje, koje su najbitnije za Real ove sezone, jer prvo igraju Ligu šampiona protiv Bajerna, a zatim je na programu i El Klasiko protiv Barselone za dve nedelje, kojim bi verovatno i rešili pitanje šampiona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA