Brat Nikole Jokića se zaleteo na sudiju tokom utakmice! (VIDEO)

Stariji Jokić nije mogao da istrpi kakav je tretman imao njegov brat zbog faula nad Vestbrukom

  • 0

Mnogo bure izazvala je utakmica između Denvera i Oklahome prethodne noći u NBA ligi kojom su se Nagetsi oprostili od plej-ofa. U prvom planu je u domaćoj ekipi bio Nikola Jokić, koji je postigao 23 poena, ali ne zbog toga, već zbog namerne i tehničke greške u samoj završnici meča.

>>> JOKIĆA OVAKO BESNOG NIKADA NISTE VIDELI: Srbin urlao na sudije, ni trener nije mogao da ga smiri (VIDEO)

Arbitar je bukvalno vratio u igru Oklahomu kontroverznom odlukom, a Jokić je na to poludeo, smatrajući nepravdom. Kada je Jokić pitao arbitra šta je uradio, ovaj mu je momentalno dodelio tehničku grešku, a to je i njegovog brata izbacilo iz takta, a to potvrđuju i neki od tvitova ljudi koji su bili u hali.

>>> Brat Nikole Jokića otvorio dušu Amerima: Živeo sam sa Miličićem, zbog žurki, alkohola i devojaka sam batalio košarku

Jedan od njegova dva brata, koji su meč posmatrali uživo, zaleteo se ka dnu tribine u želji da nešto dobaci arbitru. Kamera je ovu situaciju zabeležila i u jednom momentu se vidi kako stariji Jokić silazi ka parketu.

Pogledajte tu situaciju na 1.25 u priloženom snimku:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA