Zvezda sigurno može, ali da li će Cedevita izdržati pakleni ritam pet mečeva za sedam dana? (ANKETA)

Crveno-beli su ove sezone često igrali po četiri meča za nedelju dana, ali ovoga puta ako se tako namesti biće i pet duela

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite igraće finalnu seriju plej-ofa ABA lige u samo sedam dana.

>>> Koliko je Zvezda zaradila para od Evrolige ove sezone, a koliko će morati da vrati zbog kazni?

To nije viđeno često u današnoj košarci, ali očigledno da su čelnici reginlanog takmičenja morali da se uklapaju u raposrede Evrolige.

Raspored mečeva je ponedeljak, utorak, četvrtak, i eventualno petak i nedelja. To znači da će imati samo sredu i subotu slobodno.

Pitanje je ko će se bolje snaći od igrača oba kluba u ovakvom paklenom ritmu. Zvezda je doduše navikla da igra u jakom ritmu, jer je ove sezone često igrala u ritmu: utorak, četvrtak, nedelja, utorak.

Sa druge strane Cedevita je igrala Ligu šampiona, ABA ligu i hrvatsko prvenstvo u ritmu sreda - subota - ponedeljak,  ali se može reći da su njene utakmice bile malo lakše jer nije bilo toliko jakih mečeva u Ligi šampiona, kao i u domaćem prvenstvu, gde su izgubili šest mečeva.

Čini se da je Zvezda u prednosti pre svega zbog fizičke spreme i kvaliteta igrača, ali i bolje rotacije. Cedevita će igrati bez najboljeg strelva Boutrajta, kao i Arapovića, dok je Zvezda bez Jovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    10. april 2017 | 17:35

    Nema vam u ponudi kojim rezom dobija Cedevita.Ja kazem 3:0,realno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA