≫ 

MI NE SPAVAMO VEĆ MESECIMA, TAKO DA..: Simonović kroz šalu najavio drugi meč sa Cedevitom (VIDEO)

Crvena zvezda je u punoj dvorani "Aleksandar Nikolić" stekla vođstvo na putu ka odbrani titule na Jadranu

  • 1

KK Crvena zvezda - KK Cedevita 31

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Cedevitu 81:66 i poveli sa 1:0 u prvom meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

Crvena zvezda je u punoj dvorani "Aleksandar Nikolić" stekla vođstvo na putu ka odbrani titule na Jadranu, sigurnom partijom, iako je imala 15 poena minusa, ali bez problema nadoknadila razliku.

- Imali su više dana za pripremu i odmor, i to se videlo na početku. Bilo je malo nervoze, malo umor, posledica svih ovih utakmica, ali smo uspeli da se vratimo i napravimo neku razliku, i videlo smo dasmo uhvatili kontrolu utakmice, iako smo na poluvremenu imali pola koša razlike. Znali smo da će u nastavku biti dobro, i čestitam mojim saigračima - poručio je Marko Simonović, koji je meč završio sa četiri poena.

Drugi meč dva tima igra se već u utorakod 18.30 sati, takođe u "Pioniru", a na naporan ritam mečeva navikli su igrači Dejana Radonjića.

>>> MI NE SPAVAMO VEĆ MESECIMA, TAKO DA..: Simonović kroz šalu najavio drugi meč sa Cedevitom (VIDEO)

- Možda imamo malu prednost zbog toga, ali videćemo, i oni će da se spreme, i ta druga utakmica u seriji može da bude jako opasna. Tu se uvek traži i pravi neki brejk, ali i mi ćemo da se pripremimo koliko god možemo, i da utakmicu odigramo od početka dobro - rekao je Simonović, i potom rekao kako se pripremaju igrači za utakmicu u tako malom vremenskom roku.

- Sad ćemo da radimo na primer analizu ove utakmice, ali ne može tu nešto mnogo sad da se menja, nema vremena. Sigurno neke taktičke finese i dobar dan nekog igrača. Odbrana po mom mišljenju osvaja titulu - dodao je on, i nasmejao okupljene novinare odgovorom na pitanje o odmoru pred naredni meč u seriji.

- Mi ne spavamo već mesecima, tako da... nema spavanja, najiskrenije, to je tri-četiri sata.

Navijači su dočekali ekipu sa transparentom "Heroji, hvala".

- Hvala im, bili su sjajni večeras, nadam se da će i sutra. Oni mnogo znače, mi se borimo svaku utakmicu i to su oni prepoznali.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxl

    10. april 2017 | 22:09

    Majstore kapa dole, ali molim te ne forsiraj sut kada te ne ide i probaj ponekad podici ruke kada protivnicki igrac suta za tri poena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA