SEKS BOMBA OPET SLOBODNA! Razvode se Demikelis i "argentinska Pamela Anderson" (FOTO)

Bivši as Bajerna i seksipilna plavuša bujnog poprsja odlučili da okončaju petogodišnji brak, iako je ona u drugom mesecu trudnoće

  • 1

Jedan od najpopularnijih džet set parova u Argentini je objavio kraj romanse. Razvode se argentinski fudbalski as Martin Demikelis i seks bomba Evangelina Anderson. Posle pet godina u braku, koji se činio idealnim i bio konstantna tema argentinskih, španskih i nemačkih medija, došlo je do pucanja ljubavi.

Evangelina Anderson je jedan od najopopularnijih foto modela, i uopšte od javnih ličnosti, u Argentini. Nazivaju je argentinskom verzijom Pamele Anderson, zbog bujnih grudi, plave kose i istog prezimena. Postala je poznata po serijama provokativnih fotografija za magazine "Plejboj", "GQ", "FHM"... Pre Demikelisa je bila u ljubavnim vezama sa teniserom Davidom Nalbandijanom i napadačem Milana, Maksijem Lopezom. Sa Demikelisom je u vezi u prethodnih šest godina, venčali su se 2007., imaju trogodišnjeg sina Bastijana, a seksi blondina je trenutno u drugom stanju...

Argentinac, koji je slavu stekao u Bajernu, nije ni znao za njenu trudnoću kada je došlo do razmirica u braku i kada su odlučili da se razvedu. Tek kasnije je saznao da će postati otac po drugi put, ali ni to nije spasilo glamurozni brak.

Spekuliše se da je razlog za razvod bio Demikelisovo neverstvo. Naime, na nedavnoj žurci povodom povratka njegovog bivšeg kluba River Plate u prvu ligu, on je bio u društvu Arijela Ortega i nekoliko prelepih devojaka sa kojima je, navodno, i napustio klub. 

To je bila kap koja je prelila čašu i Evangelina je odlučila da ga napusti. Njih dvoje su postigli sporazum da 20 odsto od cele Demikelisove zarade ide Evangelini na ime alimentacije za sina Bastijana i deteta koje tek treba da dođe na svet za nekoliko meseci. Evangelina će sa decom živeti u domovini, dok se Demikelis vraća u Španiju, gde brani boje Malage.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrsiMudoje

    8. jul 2012 | 08:33

    Bas je interesantno kako lepa prostitutka menja jednog po jednog Sportistu !? Sve od reda zgodni, puni love i sto je najvaznije Bez mozga !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA