Kako je četnički sin spasio karijeru Luke Modrića: U Realu mislili da će ostati invalid, a onda ga je Srbin uzeo u ruke (VIDEO)

Interesantna priča otkrivena je o lečenju najboljeg hrvatskog fudbalera, kada je pre nekoliko godina imao povredu kičme

  • 9
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić je trenutno jedan od najboljih veznih igrača sveta i mozak ekipe Real Madrida, pošto sve akcije pokreće upravo hrvatski vezista. Ipak, pre nekoliko godina je bio u velikom problemu kada je imao povredu kičme, zbog koje su u ''Kraljevskom klubu'' mislili da mu je karijera ugrožena.

>>> POBUNA U REALU PROTIV RONALDA: Bejl, Modrić i Kros tražili od Zidana da ga izbaci iz tima!

Real je kucao na sva vrata da nađe rešenje, pominjala se i operacija pršljena, ali je na kraju u pomoć pritekao srpski lekar Milisav Nikolić, otkrio je dr Miroljub Petrović, osnivač i direktor Instituta za prirodnu medicinu, tokom intervjua u emisiji Balkan Info.

- Doktor Milisav Nikolić je moj student, kod mene je doktorirao. On je najbolji svetski ortoped. Radi u Švajcarskoj, isterali ga iz Srbije zato što je četnički sin, pa je morao da pobegne u Švajcarsku - napravio je uvod Miroljub, a zatim se dotakao Luke Modrića.

Printskrin: Youtube/Dokumentarne Emisije Balkan Printskrin: Youtube/Dokumentarne Emisije Balkan

- Zovu ga menadžeri pre 3-4 godine, povredio se Luka Modrić iz Reala. Poslali mu snimak magnetne rezonance, misle pukao mu pršljen i hoće da ga vode na operaciju. On pogledao snimak, kaže kakav pršljen... Zovu oni Milisava, dođi molim te, on na avion i stiže u Madrid.

- Kada ga je video odmah mu je rekao, ti moraš nos da operišeš. Kako igraš fudbal, a dišeš na usta. Milisav ga onda pregleda, dobio udarac u rebra i iskrivila mu se kičma, skolioza. A ovi mislili pukao pršljen, hteli da mu operišu pršljen i napravili bi od njega invalida.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Sat vremena trajala terapija, bam, bam, bam... drao se k'o jarac. Posle sat vremena ga pipne, jel te sada boli, ovaj kaže ne. Te sezone, Modrić je eksplodirao, produžio ugovor na četiri godine, bio najbolji zadnji vezni u španskoj ligi - objasnio je Miroljub Petrović.

Pogledajte i kako je sve to objasnio u emisiji:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA