≫ 

Barsa hoće da očerupa Zvezdu: Posle Jovića i Lazić na radaru Katalonaca!

Borbeni bek crveno-belih jedna od opcija španskog giganta za narednu sezonu

  • 23

Dobre igre Crvene zvezde ove, ali i minulih sezona u Evroligi nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Dejan Radonjić je ustrojio sistem koji se u punom sjaju pokazao i ove sezone u kojoj, uprkos tome što nije ostvaren plasman u Top 8, crveno-beli i te kako imaju razloga da budu zadovoljni učinjenim.

Prvaka Srbije i Regionalne lige još samo pobeda deli od novog ulaska u Evroligu, pa navijači, zaneseni onime što dolazi, već sada prave projekcije o ekipi za sledeću sezonu: ko će ostati, ko otići i da li će biti sačuvan kostur tima?

Ipak, sudeći prema informacijama koje dolaze kako se sezona bliži kraju: Zvezda će teško sačuvati okosnicu tima.

Naime, sada je u fokusu većih i bogatijih klubova i Zvezdin "defanzivni buldog" Branko Lazić za koga se interesuje slavna Barselona!

Ovu informaciju "tvitnuo" je izraelac Dejvid Pik, dobro upućen u košarkaška zbivanja diljem Evrope. Za sada, kako tvrdi, Lazić je samo jedna od opcija o kojoj razmišljaju Katalonci za sledeću sezonu u kojoj će praviti kompletnu rekonstrukciju tima.

Podsetimo, Barsa je navodno "zagrizla" za Stefana Jovića pa se lako može desiti da dva možda i najkonstantnija Zvezdina aduta iz spoljne linije prethodnih godina, ovog leta promene adresu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meks

    12. april 2017 | 17:29

    razumem ja da barca hoce da napravi timcinu imaju i lovu za to ali MORA da postoji prostor i za jedan vrhunski srpski tim inace zasta stvaramo sve te igrace ? reprezentacija je super ali igraju samo 10 utakmice svake godine ...

  • Kasper

    12. april 2017 | 18:05

    Naš je Branko bolji od Lebrona!!!

  • El. Comandante

    12. april 2017 | 17:59

    Gde god da ode nas Laza gladijator, svu srecu mu zelim.., kada ce ako ne sad. Zasluzio je da uzme neki kes i da obezbedi sebe i porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA